Våra tjänster

Vi hjälper dig att synas på det sätt som behövs. Som helhetsleverantörer av skylt- och dekorlösningar kan vi ta hand om allt från idé, design, produktion till montage om du vill. Vi jobbar i olika format och material för både inom- och utomhusbruk, till exempel företagsskyltar, vägskyltar, vepor, foliering av bilar, dekaler med mera. Vi förser också glasytor med fönsterfilm för att till exempel dekorera, splitterskydda, hindra insyn eller spara energi. Vad kan vi hjälpa dig med?

Skyltar och vepor

Skyltar får ditt företag att synas – i butiken, på en fasad eller längs en väg. Vi jobbar med många olika material och lösningar för att skapa effektfull och innovativ profilering.

Läs mer

Mässmaterial

Ska du på mässa och visa vad ni kan och gör? I så fall finns det enkla och praktiska system för att göra enkla monterlösningar med ditt budskap tryckt på. Du transporterar hela systemet i en praktisk väska på hjul, och monterar väggarna på bara några minuter. Väskan har du sedan som ett bord i montern. Enkelt och praktiskt.

Läs mer

Vepor, affischer och dekaler

Med vepor och banderoller kan du på ett effektfullt sätt profilera både utomhus- och inomhusväggar. Vepor kan göra stor skillnad och ta för sig visuellt, men är enkelt att montera och byta ut. Det finns en mängd varianter att välja mellan, oavsett storlek på väggen. Vi hjälper med mätning, tillverkning och montering.

Läs mer

Bildekor och foliering

Med en snygg bildekor väcker du uppmärksamhet och gör ditt företag mer synligt. Det kan handla om att helt och hållet förändra färgen på bilen, få den att se ut som en STCC-racer eller förstärka en tillfällig kampanj genom att använda firmabilarna som reklambärare.

Läs mer

Insynsskydd och solfilm

Frostad solfilm skärmar av ljus och hindrar från insyn, men släpper ändå in ett behagligt dagsljus. Det går också att använda fönsterfilm som skydd mot splitterskador.

Läs mer